Veelgestelde Vragen

Betaling en Levering

 

– Ik heb een product besteld en betaald, hoe nu verder?

Allereerst hartelijk dank voor je order! Na ontvangst van je order neem ik contact met je op, zodat we de voorkeuren kunnen bespreken. Let er daarom op dat er een correct emailadres en telefoonnummer wordt ingevuld. Ook kun je natuurlijk zelf contact met me opnemen.

– Welke betalingsmogelijkheden biedt CRP Webdesign aan?

Op de site kun je betalen via IDeal, Creditcard, PayPal of bankoverboeking. Voor offertes ontvang ik je betaling graag via bankoverboeking.

 

Projecten en Offertes

 

– Hoe gaat een offerte-aanvraag in zijn werk?

Er kan contact met me op worden genomen via het contactformulier, per telefoon of per email. Alvorens tot een offerte te komen zal ik direct contact met je opnemen om een duidelijk beeld te krijgen van je wensen. Na dit oriënterend gesprek zal ik een vrijblijvende offerte toesturen.

– Ik heb een offerte ontvangen en ga hiermee akkoord. Hoe nu verder?

Bij een akkoord vraag ik je vriendelijk de offerte te ondertekenen en naar me terugsturen. Na ontvangst van de aanbetaling zal ik beginnen met mijn werkzaamheden.

– Hoe zijn de kosten opgesplitst voor een project?

Elk project bestaat uit a) een aanbetaling en b) restantbetaling na oplevering.

– Waarom moet er een aanbetaling worden gedaan?

Een aanbetaling is gewenst om de kosten, welke elk project met zich meebrengt, te dekken. Hieronder vallen faciliterende kosten en het arbeidsloon.

 

Veiligheid

 

– Wordt er veilig met mijn gegevens omgegaan?

CRP Webdesign beschikt over een SSL-certificaat waardoor informatie versleuteld wordt verzonden. Dit is herkenbaar aan het slotje linksboven in de adresbalk. Hierdoor kunnen gegevens niet worden onderschept.

– Ik wil een website laten maken en dezelfde veiligheid aanbieden, is dat mogelijk?

Jazeker! Onder website pakketten kun je lezen welke pakketten er met SSL-certificaat geïnstalleerd worden geleverd. Wanneer je gebruik maakt van hosting krijg je bovendien op alle pakketten een gratis SSL-certificaat die ik voor je kan installeren.

 

Retourneren

 

– Ik heb een product besteld, maar wil hier toch van afzien. Is dit mogelijk?

Ja, zolang er geen eindproducten naar je zijn verstuurd kun je een bestelling annuleren. Maak hiervoor gebruik van het herroepingsformulier.